fredag 13 mars 2009

Matleda

Det händer då och då att jag drabbas av svår matleda.
Den här veckan har jag ätit:

Makrill på rågbröd + broccoli + haricot verts: 3 gånger
Tilapia som sjuds i vatten och sojagrädde + broccoli + gröna ärtor: 4 gånger
Kletig cafeteriapastasallad: 1 gång
Fransk potatisgratäng tillagad av dessa gosiga fransoser: 1 gång

Hjälp mig.

/Ulrika

3 kommentarer:

  1. Åh, du kan länka nu! Det var väl inte så svårt? :)

    Jag har blivit ett smoothiefreak, jag äter det hela tiden, och skulle nog helst ersätta alla måltider med det just nu! Fast det är ju bra "mat" iallafall.

    Jag kör blåbär, hallon, svarta vinbär, banan, sojaprotein och apelsinjuice.

    Tror inte jag har ätit Tilapia, är det en god fisk?

    SvaraRadera
  2. Villka trevliga frasoser! Vill genast åka dit och käka gåslever!!! Fast då får jag nog byta namn från Spara till frossa...

    SvaraRadera
  3. Blomman! Ja, smoothies är suveränt! Bra bot mot matleda också, det är ju lite som att få milkshake hela dagen... Med lite linfröolja eller linfrön i så får man ju hela paletten: Kolhydrater, fett och protein. En eller ett par tärningar fryst spenat också, så har man dagens grönsaker!
    Tialpia är en vit, odlad fisk som väl inte är så väldigt utrotningshotad. Smakar inget speciellt, egentligen. Men vad gör väl det när man har matleda...??!

    Spara, jo du härliga fransoser, kan man lugnt säga. Jag luktade... franskt?! i ett dygn efteråt. Minst. Grodlår, inälvor och annat "spännande" finns också på menyn!
    /Ulrika

    SvaraRadera