fredag 27 februari 2009

Sparas mat i tre dagar klar för Slösas analys:
Tisdag
middag Kantarell fritata med bulgur
2 ägg
0,5 dl kantareller
1 vitlöks klyfta
1 msk raps olja
25g chevre
0,5 morot
2 dl bulgur
2 msk persilja
1 dl adzuki bönor
1 msk citron saft
1 semla ( behöver inte skriva vad det är sån va´)

Onsdag
frulle:
2 dl mjölk
1 dl fiber havregryn
0,5 dl hemkokt äppelmos med lite socker
2 knäckmackor med smör och ost
Lunch
som gårdagens middag
1 apelsin
Middag: Soppa på vita bönor och rotsaker
2 dl vita bönor
0,5 morot
0,5 gul lök
1 liten bit rotselleri
1 msk tomat pure´
2 hembakta surdegs mackor med smör och ost
2 dl bulgursallad med morot, bönor och persilja

Torsdag
Frukost:
1 ägg
2 knäckemackor med smör och ost
1,5 dl vanilj yoghurt
Lunch soppa som gårdagens middag
2dl vitkås sallad med yoghurt och dijonsanap
Middag:
Dinkel pannkakor
2 dl havre mjölk
1 dl fullkorns dinkel
1 ägg
kanel
1 apelsin
0,5 dl kokos
2 dl vitkåls sallad med yoghurt och dijonsenap
efter träningen fika:
3 surdegs mackor med kokt ägg, kaviar och rödlök
1 näve torkad ingefära

Fredag
frukost:
2 dl vaniljyoghurt
1 mosad knäckebröd skiva
0,5 dl hemkokt lättsockrad äppelmos
Lunch
soppa som onsdagens middag
150g broccoli med 1 msk parmesan och tryffelolja
mer ingefära
Det var riktigt kul faktiskt. Märker att jag nog äter för lite frukt... Blir kul att höra vad Ulrika säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar