måndag 9 februari 2009

Krogmåndag!

Barnen är på äventyr hos mormor och morfar i dagarna tre. Det betyder krogen för mor och far! Ikväll har vi varit på vietnamesiska restaurangen Xe Om och jag hade bespetsat mig på "Krispy Shrimps". Men tji, den var slut, stor besvikelse. Det fick bli en Lax Luc Lac istället, laxbitar som skakats i het panna. Serveras på salladsbädd, blev jag lovad. Urk, vilken besvikelse! In kom flottiga, överstekta laxbitar på en "bädd", som mer förde tankarna till läckande vattensäng, av få sorgsna bitar lök, gurka och isbergsssallad. Stekflottet och sojasåsen hade liksom dränkt de stackars vegetabilierna.
Efterrätten var däremot god: Melonkorg med myntayoghurt. Mums!

Ungarna har visst varit glupska på McDonalds med de gamle idag! Imorgon ska en gammelfaster besökas. Antar att det står hembakat på menyn.

Snart är de hemma igen. Då blir det broccoli, bovete och surkål igen!! Basta!

Ska också berätta att dagens lunch intogs på Blueberry. Det blev en proteinsmoothie med blåbär. Mest spännande i sammanhanget var superbloggaren Ebba von Sydow satt med sällskap och lunchade på samma ställe. Sånt är ju alltid spännande att skriva hem om för en morsa som normalt sett får hålla till god med två söta, men kladdiga och verbalt något... torftiga?! ongar som lunchsällskap varje dag...

/Slösa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar