tisdag 24 februari 2009

Mat i veckan

Oj, vad veckorna går fort. Redan ny meny!
Tisdag: Kantarellfritata med get ost och bulgur sallad med adzukibönor.
Onsdag: Soppa på vita bönor och champinjoner. Jag har tryffel olja hemma så jag droppar nog över lite... På sallads tallriken ligger bland annat bulgur salladen sedan igår.
Torsdag: Dinkel plättar med apelsinsallad och rostad kokos. Kan kännas tjatigt med plättar men ett par i vår familj tycker att en gång i veckan är ett minimum...
Fredag: Pasta tror jag, bio för mig.
Lördag: Jag jobbar sent och resten av familjen äter borta.
Söndag: Gratinerad ratatouille med getost och solrosfrön.
Sallad då? Hummus och härlig (halvtrist) vitkåls sallad med rostade sesamfrön, citronjuice och japansk soja. Tjoho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar