tisdag 29 september 2009

Jordnötsringswannabe


Jordnötsringar är gott, gott, men nix, nix för den som vill leva sunt.
Ibland blir man ändå förbannat sugen på just jordnötsringar.
Vad gör en klok kvinna då?
Tar ett gott jordnötssmör (se upp för alla sockrade varianter!), en ekologisk riskaka och några smulor salt. 
Vips! Så har man en stor "jordnötsringswannabe".
Saknas blott en kall öl!

/Ulrika

5 kommentarer:

  1. Låter ju som helt ok alternativ... men jag har svårt för förbud och anser att man faktiskt kan äta den äkta varan - dvs riktiga jordnötsringar, någon gång ibland också, även o man vill vara nyttig, det är vardagen som är det viktiga i hälsan inte det man gör någon enstaka gång, tycker jag :)
    /Åsa

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa och tack för kommentar! Så klart man kan äta jordnötsringar då och då om man vill det. Det gör jag också (fast hellre ostbågar, om jag ska vara ärlig). Men om man vill begränsa det, så är det här ett smarrigt alternativ - och ett alldeles utmärkt vardagsmellanmål också! Och min förhoppning är att just ge inspirerande, vettiga alternativ till sånt som vi alla vet är skadligt för oss!
    Förbud ger bara fanatism och det är alltid ohälsosamt, tycker jag!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  3. Ja och alternativen ni lägger upp här är JÄTTEBRA, vardagsmellisar behövs det flera av! Jag tror på alla sorters alternativ, de nyttiga till vardags och och andra nån gång då och då om man vill det! /Åsa

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det här var supersmarrigt! Bättre än jordnötsringar.

    SvaraRadera
  5. Erka Perka, tackar för det! Enklast är bäst...
    Åsa, det låter bra! Vi fyller på med fler tips!
    /Ulrika

    SvaraRadera